Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ταλαιπωρία από τις κινητοποιήσεις

Συνεχίζονται και σήμερα απεργίες, οι στάσεις εργασίας και οι κινητοποιήσεις προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο στο κέντρο και ταλαιπωρία σε χιλιάδες πολίτες. Συλλαλητήρια ενάντια στις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στο νέο Ασφαλιστικό πραγματοποιεί σήμερα το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας και σε πολλές άλλες πόλεις.

Καθυστερήσεις στις συγκοινωνίεςΚαθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων ενδέχεται να σημειωθούν και σήμερα στον ΟΣΕ καθώς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει εξαγγείλει στάσεις εργασίας 7 με 9 το πρωί, 3 με 5 το απόγευμα και 10 με 12 το βράδυ, αντιδρώντας στο σχέδιο εξυγίανσης. Από τις στάσεις ενδέχεται να επηρεαστούν και τα δρομολόγια του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο.

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί και οι δικηγόροιΕικοσιτετράωρη απεργία για σήμερα αποφάσισαν οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά.
Από τα καθήκοντά τους απέχουν οι δικηγόροι από σήμερα έως και τις 7 Ιουλίου σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: