Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010


Το βέτο της Ελένης για τη νέα σεζόν
Τι κι αν η τηλεοπτική χρονιά δεν έχει ακόμη τελειώσει, στα κανάλια επικρατεί πανζουρλισμός. Συμβόλαια, συζητήσεις, μεταγραφές, συμφωνίες εκατομμυρίων και… όροι. Για να δούμε λοιπόν το βέτο που άσκησε στον Alpha, η «βασίλισσα» της πρωινής ζώνης. 

Tον Μουτσινά θέλει η «ωραία» Ελένη στον «Καφέ» της από του χρόνου, όχι όμως με δόσεις όπως συνέβαινε αυτή την χρονιά μιας και το παιδί είχε κι άλλες υποχρεώσεις –βλέπε «Δέστε τους». Η Μενεγάκη θέλει τον Νίκο εξ’ ολοκλήρου «δικό» της και καλά κάνει αφού τον «θέλει» και η τηλεθέαση.

Το πρόβλημα όμως είναι το εξής: Τι θα γίνει το «Δέστε τους» χωρίς τον Νίκο και τι θα γίνει και με την Ελένη που δεν θέλει να τον «μοιράζεται»; Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως δεν γίνεται να βλέπουμε Μουτσινά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πολύ το κυρ ελέησον… το βαριούνται και οι τηλεθεατές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: