Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Για μπανάκι στη Χαλκιδική Αρναούτογλου - Κανάκης

Απόδραση στη Χαλκιδική έκαναν Γρηγόρης Αρναούτολγου και Αντώνης Κανάκης, που διέμειναν στο εξοχικό του δεύτερου στην περιοχή και απόλαυσαν τον ήλιο και την θάλασσα με φιλική παρέα.

Ο παρουσιαστής του Mega βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, χωρίς την Νάντια Μπουλέ, για να επισκεφθεί τους γονείς του. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην συναντήσει τον καλό του φίλο και να περάσουν μαζί το weekend στη Χαλκιδική 

Αντώνης και Γρηγόρης έμειναν στο εξοχικό του πρώτου στη Φούρκα, ενώ τις περισσότερες ώρες τις πέρασαν στην παραλία του Πευκοχωρίου.

Και ποιος ξέρει αν συζήτησαν και για την επαγγελματική τους συνεργασία τον ερχόμενο χειμώνα. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: