Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σαμαράς: να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του

«Προσφέρουμε αισιοδοξία όταν οι άλλοι βυθίζουν τη χώρα στην κατάθλιψη», επεσήμανε ο κ. Σαμαράς κατά την παρουσίαση του  βιβλίου «Αγώνας ιδεών, ισχυρό κόμμα, ισχυρό πολιτικό σύστημα», που επιμελήθηκε η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ κ. Μ. Γιαννάκου. «Το βιβλίο αναδεικνύει την προοπτική της ελπίδας για τον τόπο» υποστήριξε ακόμη για το ίδιο βιβλίο  ο πρόεδρος της ΝΔ, το οποίο αποτελεί  μία  συλλογή άρθρων πολιτικών και διανοουμένων, με αντικείμενο την πορεία ανασύνταξης του κόμματος της ΝΔ. Πρόσθεσε ακόμα ότι χωρίς αγώνα ιδεών δεν υπάρχει πολιτική νίκη.

«Θέλουμε να ξαναστήσουμε τον τόπο στα πόδια του και όχι να είμαστε απλώς καλύτεροι από τους προηγούμενους» ανέφερε επίσης σε μια γενικότερη αναφορά του για την πολιτική επικαιρότητα ο πρόεδρος της ΝΔ.   «Πρέπει να αναδιαμορφώσουμε το πολιτικό σύστημα, δηλαδή να αναδιατάξουμε το πλέγμα των πολιτικών θεσμών και των οργάνων του κράτους με γνώμονα την διαφάνεια, την αλληλεγγύη, την βιώσιμη ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή ενοποίηση», ανέφερε από την πλευρά της η κ. Γιαννάκου

Δεν υπάρχουν σχόλια: