Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Βίντεο... «έκπληξη» για το γάμο της Φαίης Σκορδά

Στην αρχή είχαμε την ανακοίνωση του γάμου της Φαίης Σκορδά και του Γ. Λιάγκα μέσα από το «Πολύ Μπλα Μπλα». Μετά είχαμε την ενημέρωση με κάθε λεπτομέρεια για τις ετοιμασίες του γάμου. Τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, το νυφικό. Έπειτα τα μηνύματα όλο μέλι στον καλό της μέσω της εκπομπής της. Ε, τώρα που ο γάμος πλησιάζει και βρισκόμαστε λίγα μόλις 24ωρα πριν το… «μεγάλο» γεγονός, σιγά μη μας άφηνε η Φαιή χωρίς να μας πασάρει το love story της με τον soon to be γαμπρό.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή, τελευταία εκπομπή της Φαίης, ως single, οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν μια... "έκπληξη"! Κι εκείνη δεν γνώριζε τίποτα!!!! Μιλάμε για φοβερή έκπληξη.

Προβλήθηκε λοιπόν ένα μελιστάλαχτο ρεπορτάζ για τον επικείμενο γάμο και το love story της Φαίης και του Γιώργου και η παρουσιάστρια συγκινήθηκε πάρα πολύ.

Παρά τα όσα συγκινητικά πάντως διαδραματίστηκαν την Παρασκευή στο πλατό του "Πολύ Μπλα Μπλα", φαίνεται ότι ο γάμος της παρουσιάστριας με τον καλό της δεν ενδιαφέρει και πολύ τους τηλεθεατές του ALTER. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τα μηχανάκια της AGB το τελευταίο αυτό τέταρτο που προβλήθηκε η έκπληξη για το γάμο τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν στο ναδίρ, αγγίζοντας μόλις το 2,5% στο σύνολο και το 2,1% στα νεανικά κοινά.

Δείτε ΕΔΩ την… «έκπληξη» που έκαναν οι συνεργάτες της στη Φαίη Σκορδά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: