Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

Η "είδηση" : Η Κολέτσα έγινε μελαχρινή

Ποια κρίση; Ποιο ασφαλιστικό; Σιγά μην ανησυχήσουμε για τα δέματα - βόμβες και τους μετανάστες  που πνίγονται στον Έβρο! 

Η "είδηση" είναι μία και μοναδική: η Χριστίνα Κολέτσα - δεν θέλω ερωτήσεις του στυλ "ποια είναι αυτή πάλι?" έγινε μελαχρινή.

Διαβάστε : Τελικά αυτό που λένε ότι όταν χωρίσει κάποιος είναι πιο ανανεωμένος και λαμπερός, τελικά μάλλον ισχύει! Πολλά είναι τα παραδείγματα στην εγχώρια σόουμπιζ που αποδεικνύουν κάτι τέτοιο.

Πρώτη και καλύτερη η Ελένη Μενεγάκη… με το που ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο και αφού καταλάγιασαν λιγάκι τα πνεύματα… κούκλα η Ελένη!!!

Το ίδιο συνέβη και στην Χριστίνα Κολέτσα. Η τραγουδίστρια που τους τελευταίους έξι μήνες ήταν με τον Γιώργο Μελισσανίδη, χώρισε αν και έζησε ένα παθιασμένο έρωτα, όπως τουλάχιστον λένε άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον.

Το Χριστινάκι λοιπόν, που είναι 20 ημερών χωρισμένη, είναι πιο καλά από ποτέ, όπως θα δείτε κι εσείς στο βίντεο.

Η τραγουδίστρια την έκανε την μεγάλη αλλαγή! Έβαλε extensions, έτσι ώστε να αποκτήσει πολύ μακριά μαλλιά και τα έβαψε σε μαύρο χρώμα"!

Και αν δεν πιστεύετε αυτά που γράφει το stargr τότε δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την μεγάλη ΅αποκάλυψη΅ . Βρε ούστ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: