Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Καραγκούνης: Είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι αδύνατο να νικήσουμε

Από τη σημερινή προπόνηση στο Ντέρμπαν Θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει η Ελλάδα την Αργεντινή, αλλά όχι ακατόρθωτο δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης στην εφημερίδα “Ole”. Η μεγάλης κυκλοφορίας αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής αναφερόμενη στον Καραγκούνη κάνει λόγο για “τον Γκατούζο της Ελλάδας” , παρομοιάζοντας τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας με τον “σκληρό” χαφ της Μίλαν. “Ο “Γκατούζο της Ελλάδας” είναι γενναίος και κάνει και τον τεχνικό μέσα στο γήπεδο...”

Η “Ole” αφού υπενθυμίζει ότι τον Έλληνα αρχηγό τον ξέρουν καλά 4 Αργεντινοί ποδοσφαιριστές (Βερόν, Μπουρντίσο, Καμπιάσο, Ζανέτι) από την κοινή θητεία τους στην Ίντερ πριν από έξι χρόνια, σημειώνει: “Θαυμάζει τον Μαραντόνα, είναι ηγέτης και έχει τη φήμη του σκληρού. Κάνει δουλειά σαν μυρμήγκι. Το τέλειο παιχνίδι από τον «Κάρα» για να φτάσει η Ελλάδα στην πρώτη της νίκη σε Μουντιάλ. Ήταν ο εγκέφαλος του θριάμβου...” ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: