Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Πτώση βάσεων σε όλα τα πεδία

Σαφείς πτωτικές τάσεις σε όλα τα πεδία διαβλέπουν οι βαθμολογητές, με βάση τα γραπτά που έχουν προλάβει να διορθώσουν πριν από την αποχή των καθηγητών στα 29 εξεταστικά κέντρα της χώρας.
Πάντως όλα δείχνουν ότι την Τρίτη θα αποφασιστεί από την ΟΛΜΕ συνέχιση της αποχής. Το υπουργείο εξετάζει τη μεταφορά διορθωτών που δεν θα απεργήσουν, κάτι για το οποίο θα χρειαστεί η «προστασία» της αστυνομίας, αφού τα εξεταστικά κέντρα θα πολιορκούνται από απεργούς.
Οι επιδόσεις των υποψηφίων φέτος δεν ήταν καλύτερες από πέρυσι, οπότε είχαμε ρεκόρ αριστούχων, κι αυτό αναμένεται να αυξήσει τον ανταγωνισμό.
1ο ΠΕΔΙΟ
Οπως εκτιμάται, η πτώση θα είναι σαφώς μικρότερη από τα υπόλοιπα. Σύμφωνα με τον καθηγητή Γ. Χατζητέγα, στις περιζήτητες νομικές σχολές η μείωση θα είναι μικρότερη σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και μεγαλύτερη στην Κομοτηνή, που από 18.100 μόρια αναμένεται να φτάσει τα 17.900. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: