Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Η K. Κρανά έκανε μήνυση στη Σταρ Ελλάς!

Λίγες μόλις μέρες πριν από τα καλλιστεία για τη Σταρ Ελλάς κι ενώ η περσινή εστεμμένη, Βιβιάνα Καμπανίλε ετοιμάζεται να παραδώσει το στέμμα της, φουντώνει ακόμη περισσότερο ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει με εκείνη και την Κρίστυ Κρανά, τη γυναίκα που όπως λέει την βοήθησε να βγει Σταρ Ελλάς.

Η Κρίστυ Κρανά, γνωστή στο χώρο του μόντελινγκ, καθώς από τη σχολή της έχουν περάσει πολλές εστεμμένες καλλιστείων αποκάλυψε στην εκπομπή SuperStar ότι έχει κάνει μήνυση στη Βιβιάνα μετά τα όσα είπε σε τηλεοπτικές εκπομπές για την ίδια και το εξώδικο που της έστειλε.

Η Κ. Κρανά κατηγορεί τη Βιβιάνα για ασυνέπεια, τονίζοντας ότι αφού βγήκε Σταρ Ελλάς δεν πήγαινε σε καμία από τις δουλειές που της έκλεινε.

«Μου έστειλαν φωτογραφίες της την τελευταία στιγμή και έτρεχα εγώ η ίδια για να της κάνω την αίτηση. Αυτά που λέει ότι πλήρωσε χρήματα, δεν πλήρωσε τίποτα γιατί δεν έκανε μαθήματα. Έκανε τρία, τέσσερα ιδιαίτερα μαθήματα και πλήρωσε τους καθηγητές. Έδωσε δηλαδή 350 ευρώ. Αν αυτό είναι πολλά λεφτά τι να πω», λέει η Κρίστυ  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: