Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010


Η ιταλική εφημερίδα La Republicca κυκλοφόρησε σήμερα με την πρώτη σελίδα της λευκή για να διαμαρτυρηθεί για τον πολύ αμφιλεγόμενο νέο νόμο που περιορίζει τη χρησιμοποίηση τηλεφωνικών υποκλοπών στις δικαστικές έρευνες, καθώς επίσης και τη δημοσιοποίησή τους από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στη μέση της πρώτης σελίδας της εφημερίδας, στην οποία υπάρχει ο τίτλος La Repubblica, εμφανίζεται μόνον ένα κίτρινο post-it που γράφει "ο νόμος-φίμωτρο αρνείται στους πολίτες το δικαίωμα να είναι ενημερωμένοι". "Μια λευκή πρώτη σελίδα για να γνωστοποιήσει, στους αναγνώστες και στη χώρα, τη βία που ασκήθηκε μέσω ενός νόμου" ο οποίος περιορίζει το δικαίωμα των εφημερίδων "να ενημερώνουν τους πολίτες", εξηγεί στη δεύτερη σελίδα ο διευθυντής της La Republicca, Έτσιο Μάουρο. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: