Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν εναντίον του Ισραήλ σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, την ώρα που το ισραηλινό ναυτικό καταλάμβανε ακόμη ένα πλοίο, το ιρλανδικό Rachel Corrie, το οποίο μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.
Σχεδόν 8.000 διαδηλωτές σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας ανταποκρίθηκαν στην έκκληση δεκάδων πολιτικών οργανώσεων, συνδικάτων και φιλο-παλαιστινιακών ενώσεων.
Στο Παρίσι πέντε χιλιάδες διαδηλωτές φορώντας παλαιστινιακές μαντίλες πραγματοποίησαν πορεία μέχρι την πλατεία Κονκόρντ, στο κέντρο της γαλλικής πρωτεύουσας. Αρκετές προσωπικότητες της αριστεράς μετείχαν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας, ενώ πολλοί νέοι κρατούσαν τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

![Reblog this post [with Zemanta]](http://img.zemanta.com/reblog_b.png?x-id=50aff28e-872e-43cb-8d1d-6ae918cabc13)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου