Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Εφιάλτης με 11χρονο που έπεσε από γυάλινη οροφή

Το παιχνίδι μιας παρέας παιδιών μετατράπηκε σε «εφιάλτη»! Ενας 11χρονος παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν έκανε «βουτιά» από την κωνική στέγη του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών, στην Κομοτηνή, την οποία αυτός και οι φίλοι του είχαν μετατρέψει σε τσουλήθρα! Ο ανήλικος συνήθιζε να παίζει με τους φίλους του στο συγκεκριμένο σημείο, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης. Μάλιστα, η αγαπημένη τους ασχολία είναι να ανεβαίνουν στη γυάλινη οροφή και από εκεί πάνω να γλιστρούν μέχρι το έδαφος με ταχύτητα.

Ωστόσο, προχθές το βράδυ το κακό έγινε: η κωνική στέγη δεν άντεξε το βάρος του 11χρονου και έγινε θρύψαλα, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στο έδαφος από ύψος περίπου έξι μέτρων! Το αγόρι στάθηκε τυχερό μέσα στην ατυχία του, αφού προσγειώθηκε πάνω στα γραφεία της υπηρεσίας και μετά έπεσε στο πάτωμα. Ευτυχώς, τραυματίστηκε μόνο εξωτερικά, χωρίς να υποστεί κάταγμα ή κάτι χειρότερο.

Αμέσως στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος, ενώ ειδοποιήθηκε η οικογένεια του αγοριού, η αστυνομία και φυσικά το ΕΚΑΒ, που έστειλε ασθενοφόρο. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε συνοδευόμενος από τον πατέρα του εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Οπως είπαν οι περίοικοι, παιδιά ηλικίας από 10 έως 12 ετών περνούν πολλές ώρες καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο και συνηθίζουν να ανεβαίνουν στη στέγη του ΚΕΠ, την οποία έχουν μετατρέψει σε παιδική χαρά. Οι ίδιοι κατήγγειλαν ότι τα αγόρια αυτά δεν λογαριάζουν τον κίνδυνο και τόνισαν πως αν οι γονείς τους δεν τα εμποδίσουν να πηγαίνουν εκεί, μπορεί να συμβούν χειρότερα ατυχήματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: