Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Σε κλοιό ο Τσίπρας στην κρίσιμη συνεδρίαση της Γραμματείας

Σε μια από τις πλέον δύσκολες για τον ίδιο συνεδριάσεις της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ θα μετάσχει σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, καθώς η αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας και η σύσταση της Δημοκρατικής Αριστεράς όχι μόνο δεν τον διευκόλυνε, αλλά αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ταχείας απορρόφησης του ΣΥΝ από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή τουλάχιστον είναι η εκτίμηση πολιτικών συνεργατών του κ. Τσίπρα, οι οποίοι εξηγούσαν πως στη σημερινή συνεδρίαση θα τεθούν επί τάπητος ουκ ολίγα αγκάθια: το πρώτο είναι η εισήγηση του Γιάννη Μπανιά, ο οποίος όχι μόνον επαναφέρει την πρόταση για εγγραφή μελών του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για λήψη αποφάσεων στη Γραμματεία με αυξημένη πλειοψηφία- αντί της συναίνεσης που ίσχυε μέχρι τώρα. Πρακτικά, αυτό θα σήμαινε πως μια απόφαση μπορεί να ληφθεί και με τον ΣΥΝ να διαφωνεί- το μεγαλύτερο, δηλαδή, τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΝ, να υποχρεώνεται να υπακούει σε μικροομάδες όπως η ΚΟΕ, η ΚΕΔΑ και πάει λέγοντας. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: