Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η Αντζελίνα Τζολί υπερασπίζεται την κόρη της

Σκληρή απάντηση έδωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός σε όσους εξέφρασαν δημόσια την ανησυχία τους για την 4χρονη κόρη της Σιλό και το ανδρικό στυλ που έχει ήδη υιοθετήσει.
Όταν, πριν τέσσερα χρόνια η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ φωτογραφήθηκαν με το πρώτο τους βιολογικό παιδί, τα μίντια αποφάνθηκαν ότι πρόκειτο για το ωραιότερο μωρό του κόσμου.
Τώρα, λίγα χρόνια μετά, οι ίδιοι άνθρωποι απορούν με το στυλ του 4χρονου κοριτσιού, που προτιμά να ντύνεται σαν αγοράκι, προκαλώντας την αντίδραση της διάσημης μητέρας του.
«Τα παιδιά πρέπει να εκφράζονται όπως νιώθουν, χωρίς να τα κρίνει κανείς, γιατί αυτό αποτελεί σημαντικό κομμάτι του μεγαλώματός τους. Δυστυχώς η κοινωνία βάζει ακόμα ταμπέλες…» δήλωσε σε συνέντευξή της σε αμερικάνικο περιοδικό όταν ρωτήθηκε για το ανδρόγυνο στυλ της μικρούλας. «Προσωπικά, βρίσκω το στυλ της κόρης μου συναρπαστικό. Δεν είμαι από τους γονιούς που θα καταπίεζαν το παιδί τους να κάνει κάτι που δε θέλει. Δεν είναι σωστοί γονείς όσοι το κάνουν».
 www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: