Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αρνείται ευθύνη για τη δολοφονία του Αλ.Γρηγορόπουλου ο δεύτερος ειδικός φρουρός

Αρνείται ευθύνη στη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008 ο δεύτερος ειδικός φρουρός στην υπόθεση, που βαρύνεται με την κατηγορία της απλής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Στην απολογία του την Τετάρτη στο Μικρο Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας, ο Βασίλης Σαραλιώτης εξέφρασε την θλίψη του για ότι συνέβη στην γωνία των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου και επανέλαβε ότι δεν φταίει για την πράξη του συγκατηγορούμενου του που οδήγησε στο θάνατο του Αλ.Γρηγορόπουλου.

Όπως υποστήριξε, αφού δέχθηκαν επίθεση - όντας πεζοί με τον συνάδελφο του στον πεζόδρομο της Τζαβέλα - από τους συγκεντρωμένους νεαρούς, ο ίδιος έριξε δύο χειροβομβίδες κρότου λάμψης ώστε να μπορέσουν να οπισθοχωρήσουν και ότι αμέσως μετά άκουσε τους πυροβολισμούς του Κορκονέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: