Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Η «Σέχτα Επαναστατών» κήρυξε τον πόλεμο στα ΜΜΕ

«Βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου κύκλου αιματηρών επιθέσεων από τη νέα γενιά τρομοκρατών. Εχουν ανασυνταχθεί, έχουν αλλάξει δόγμα δράσης και πλέον μπορεί να χτυπήσουν τον οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή. Μετά το δέμα-βόμβα στο υπουργείο, ήρθε μέσα σε λίγες ημέρες ο φόνος του δημοσιογρά- φου. Και ουδείς ξέρει τι θα ακολουθήσει» .

Σε αυτή τη δήλωση ανώτατου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. προς «Το Βήμα» περιγράφονται οι φόβοι αλλά και ο πλήρης αιφνιδιασμός των αρχών ασφαλείας μετά τη δολοφονία, από την οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών», του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια χθες τα ξημερώματα έξω από το σπίτι του στην Κάτω Ηλιούπολη. Πρόκειται για την πρώτη δολοφονία εκπροσώπου των ΜΜΕ από τις ένοπλες οργανώσεις που εξακολουθούν να δρουν μετά την εξάρθρωση της 17Ν και του ΕΛΑ το καλοκαίρι του 2002. TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: