Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Αιχμές Βερελή κατά Χριστοδουλάκη και Τσοχατζόπουλου

Αιχμές κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Νίκου Χριστοδουλάκη και του πρώην υπουργού Ανάπτυξης Ακη Τσοχατζόπουλου για τις συμβάσεις της Siemens με τον ΟΤΕ άφησε κατά την κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή ο πρώην υπουργός Μεταφορών Χρήστος Βερελής. Επανέλαβε, δε, πως ο ίδιος δεν έχει υπογράψει κάποια σύμβαση ή συμφωνία ή συμφωνία τροποποίησης, στις οποίες να υπάρχει έστω και η ελάχιστη συμμετοχή της Siemens

Συγκεκριμένα, με συχνή επίκληση της ακεραιότητάς του ο πρώην υπουργός ήταν αντιθέτως εξαιρετικά δηκτικός με πρώην συναδέλφους του σχολιάζοντας: «Μπήκα στην πολιτική πλουσιότερος από ό,τι είμαι σήμερα. Γι' αυτό δεν δέχομαι ούτε ως ακραία υπόθεση να καταταγώ στην ίδια ομάδα με κάποιους που δέχτηκαν και καταδέχτηκαν να πάρουν "χορηγίες" ή με άλλους που αύξησαν κατά δεκάδες φορές την περιουσία τους μέσα στην πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια: