Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Συλλαλητήρια κατά της επίσκεψης Νετανιάχου

Δύο διαφορετικά συλλαλητήρια κατά της επίσκεψης του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας.
Στις 18:30 μέλη της οργάνωσης "Ένα Καράβι για τη Γάζα", του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, της «Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο», καθώς και Παλαιστίνιοι και Άραβες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος.Με κεντρικό σύνθημα "Έξω ο δολοφόνος Νετανιάχου. Να διακοπούν οι σχέσεις με το Ισραήλ.", διαμαρτυρήθηκαν για την "προκλητική επίσκεψη στην Αθήνα του σφαγέα Ισραηλινού πρωθυπουργού".
Στις 19:30 μέλη του ΠΑΜΕ, της ΕΕΔΥΕ (Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη) και της ΟΓΕ (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας) συγκεντρώθηκαν στο Πολεμικό Μουσείο και πραγματοποίησαν πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία .

Δεν υπάρχουν σχόλια: