Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης

Forest Fire in GreeceImage by jmauerer via FlickrΥπό πλήρη έλεγχο έχουν τεθεί τα δύο από τα τρία μέτωπα της πυρκαγιάς στον Προφήτη Ηλία στην Νέα Απολλωνία Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.
Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκαν αργά το απόγευμα και τα τρία μέτωπα της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει νωρίτερα στη Νέα Απολλωνία.
Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, αποτεφρώθηκαν συνολικά πενήντα στρέμματα δασικής έκτασης, τριάντα στρέμματα υπολείμματα καλλιεργειών και είκοσι στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης.
Στο έργο της πυρόσβεσης συμμετείχαν 30 πυροσβέστες με 11 οχήματα, τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Η φωτιά ξέσπασε στις 5 το απόγευμα σε δασική έκταση, στην θέση Προφήτη Ηλία, στη Νέα Απολλωνία.
Τριάντα λεπτά αργότερα εκδηλώθηκε νέο μέτωπο σε απόσταση πεντακοσίων μέτρων, ενώ μία ώρα αργότερα οι πυροσβέστες εντόπισαν και τρίτο μέτωπο στην περιοχή προς τον Μελισσουργό.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: