Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Σε διαθεσιμότητα δύο ειδικοί φρουροί

An Opel Astra F used by the Greek PoliceImage via WikipediaΣε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δύο Ειδικοί Φρουροί ηλικίας 26 και 28 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διέγερση και πρόκληση στην τέλεση κακουργήματος.
Οι ειδικοί φρουροί μαζί με μια 28χρονη αλλοδαπή, είχαν αναρτήσει σε ηλεκτρονική σελίδα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζονταν να κάθονται σε τραπέζι, όπου υπήρχαν τοποθετημένα δυο πιστόλια, χαρτονομίσματα, κινητά τηλέφωνα και λευκή σκόνη. O ένας από τους δύο μάλιστα, εικονιζόταν να κάνει κίνηση που παρέπεμπε σε χρήση ναρκωτικών.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι επίμαχες φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τους ίδιους στο σπίτι ενός εκ των δύο, ενώ διαπιστώθηκε ότι τα όπλα ήταν τα υπηρεσιακά τους πιστόλια, τα τηλέφωνα τα προσωπικά τους κινητά και η σκόνη αλεύρι.
Oι ίδιοι ισχυρίστηκαν ότι επρόκειτο για αστείο και ότι απέσυραν τις φωτογραφίες όταν κατάλαβαν ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Σύμφωνα εξάλλου με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για να συγκαλύψει τις ευθύνες του, ο ένας από τους δύο, είχε υποβάλει μήνυση ισχυριζόμενος ότι άγνωστος είχε κατασκευάσει και αναρτήσει τις επίμαχες φωτογραφίες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: