Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Νατάσα Καραμανλή: Φραπέ ...βαρύ και ασήκωτο!

ΗΣΥΧΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ Αυγούστου στο… Λαϊκό Νοσοκομείο διάγει η κυρία Νατάσα Καραμανλή.

Το Μαγγανάρι της Ίου και οι πολυήμερες διακοπές που απολάμβανε οικογενειακώς με τα δίδυμα και τον σύζυγό της κ. Κώστα Καραμανλή το πρώτο 15θήμερο του Αυγούστου τα τελευταία πέντε χρόνια στο «Ηotel Maganari» αποτελούν παρελθόν.

Αυτό σημαίνει ότι καλείται να παραμείνει ως γιατρός εφημερίας όλη την ημέρα στην Α’ Χειρουργική Κλινική και να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τυχόν επείγοντα περιστατικά που θα ανακύψουν στους ασθενείς της κλινικής. Το ίδιο έπραξε και άλλες δύο φορές, στις 6 και στις 8 Αυγούστου.

Ο φακός του «ΘΕΜΑτος» την εντόπισε κατά τη διάρκεια της «μικρής εφημερίας» που είχε την περασμένη Τετάρτη. Στον 2ο όροφο του νοσοκομείου όπου βρίσκεται η κλινική όλα κυλούν στους ρυθμούς που επέβαλε η καλοκαιρινή ραστώνη. Μισοάδειοι θάλαμοι, λίγοι συγγενείς νοσηλευόμενων, ελάχιστες νοσηλεύτριες και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού γιατροί, κυρίως ειδικευόμενοι.

Η κυρία Νατάσα Παζαΐτη, όπως επιθυμεί να την προσφωνούν στο νοσοκομείο συνάδελφοι και ασθενείς, ως βοηθός Α’ έχει την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία της κλινικής. Η προαγωγή της σε βοηθό Α’ έγινε τον περασμένο Ιανουάριο, γεγονός που διεύρυνε τα καθήκοντά της.  ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: