Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Αργοναυτική εκστρατεία στην Παναγία Σουμελά

thumb

Αυτό που γίνεται τούτες τις μέρες με τους Πόντιους απανταχού της Γης για τη λειτουργία που θα τελέσει ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Παναγία Σουμελά, δεν έχει ματαγίνει, αδέρφια. Ποιος γενικός ξεσηκωμός; Ποια πανστρατιά; Μιλάμε για τη σύγχρονη αργοναυτική εκστρατεία.

Άλλοι μ’ αεροπλάνα, άλλοι με πούλμαν κι άλλοι με Ι.Χ. ετοιμάζονται να κατακλύσουν την περιοχή της Τραπεζούντας για να παρακολουθήσουν την όντως ιστορική (την πρώτη ύστερα από 87 χρόνια) λειτουργία στο ερειπωμένο σήμερα μοναστήρι - σύμβολο του ποντιακού Ελληνισμού. Αν υπήρχε δυνατότητα να βρουν κατάλυμα όλοι όσοι θέλουν να πάνε στον Πόντο, τότε ο αριθμός των προσκυνητών θα ξεπέρναγε τις 20.000. Όμως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ελεύθερο δωμάτιο σε Τραπεζούντα, Σαμψούντα και Ορντού. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: