Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Παρίστανε τον αστυνομικό και έδινε υποσχέσεις...


The headquarters of police in Athens, Attiki, ...Image via WikipediaΑπό τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθησαν την Πέμπτη το βράδυ στο Μενίδι, ένας 43χρονος Ελληνας και μια 31χρονη φίλη του, οι οποίοι κατηγορούνται για από κοινού κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον, ο 43χρονος συλληφθείς κατηγορείται για απάτη εις βάρος ιδιώτη, εν διαστάσει πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του 49χρονου ιδιώτη - προ ολίγων ημερών - στη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 43χρονος, που ήταν και ενοικιαστής διαμερίσματος ιδιοκτησίας του στη ΒΑ Αττική, παρίστανε τον αστυνομικό της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων με γνωριμίες στις εισαγγελικές Αρχές, που θα μπορούσε να μεσολαβήσει για την έκδοση θετικής δικαστικής απόφασης επιμέλειας του ανήλικου τέκνου του.   ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: