Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν θα εισπράττουν τα 3 ευρώ οι γιατροί !

Οι νοσοκομειακοί γιατροί θα αγνοήσουν την εγκύκλιο του υπουργού υγείας και δεν θα ζητούν την καταβολή εξέταστρου τριών ευρώ από τους επισκέπτες των εξωτερικών ιατρείων και των κέντρων υγείας, δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τους, Δημήτρης Βαρνάβας.

"Οι νοσοκομειακοί γιατροί δηλώνουν ευθαρσώς ότι όπως αγνόησαν πριν 10 χρόνια την εγκύκλιο Αλέκου Παπαδόπουλου, η οποία τελικά περιέπεσε σε αχρηστία, έτσι θα αγνοήσουν και την εγκύκλιο του κ. Λοβέρδου και θα εξετάζουν όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη υπηρεσιών υγείας χωρίς να ζητούν κανένα πιστοποιητικό, καμιά ταυτότητα και καμιά καταβολή χρημάτων", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: