Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πέθανε η Δούκισα, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο..

Μια μεγάλη λαϊκή φωνή έσβησε στις 3.15 τα ξημερώματα σε νοσοκομείο των Αθηνών ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Η Δούκισσα, για περισσότερο από τριάντα χρόνια, χάρισε στην ελληνική μουσική τραγούδια - σταθμούς που έμελλε να μείνουν για πάντα χαραγμένα στη μνήμη και στην καρδιά μας.
H Δούκισσα είχε γεννηθεί στις 8 Φεβρουαρίου του 1941 στο Πασαλιμάνι του Πειραία. Ξεκίνησε σαν χορεύτρια σε ηλικία 12 ετών, όταν παίρνοντας  μέρος σε ένα διαγωνισμό ταλέντων στο Πασαλιμάνι, κέρδισε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δουλέψει εκεί για ένα καλοκαίρι. Στη συνέχεια δούλεψε συνδυάζοντας τον χορό και το τραγούδι, ενώ μετά από κάποιο διάστημα την κέρδισε αποκλειστικά το τραγούδι. Στα 13 της έκανε την 1η δισκογραφική της δουλειά, σε δίσκο (78 στροφών), με το τραγούδι του Στ. Χρυσίνη «Με την κοπέλα π’ αγαπώ».
Έκανε δύο γάμους και απέκτησε δύο γιους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: