Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ξανά στην Αθήνα η τρόικα

Στην Αθήνα βρίσκονται ξανά από σήμερα οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, εν όψει της κατάρτισης του νέου προϋπολογισμού.
Το κλιμάκιο της τρόικας αναμένεται να απασχολήσει ωστόσο και η υστέρηση που παρουσιάζεται στα δημόσια έσοδα.
Πάντως, ήδη το υπουργείο Οικονομικών έχει «καταστρώσει» τα σχέδια του, προκειμένου να καθησυχάσει το κλιμάκιο της τρόικας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται νέα ρύθμιση χρεών στην εφορία και νέα περιστολή δαπανών, ώστε το υπουργείο να μαζέψει 22,7 δισ. ευρώ έως το τέλος του χρόνου.  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: