Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Στο «ψυγείο» 10 προγράμματα για ανέργους

Μόνο στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης υπάρχουν αδιάθετα κονδύλια ύψους 200 εκατ. ευρώ (!), απ' τα οποία θα χρηματοδοτούνταν προγράμματα του ΟΑΕΔ. Χρειάστηκε να παρέμβει προσωπικά ο πρόεδρος της Βουλής Φ. Πετσάλνικος για να μπορέσει να εξασφαλίσει 13,7 εκατ. ευρώ, ώστε να ξεκινήσει πριν από λίγες ημέρες ένα τοπικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που θα δώσει δουλειά σε 900 ανέργους και θα διασφαλίσει τις θέσεις άλλων 350 εργαζομένων στην Καστοριά. 
 
Ενας νομός-πρωταθλητής στην ανεργία. 
 
 Μόνο στο υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης υπάρχουν αδιάθετα κονδύλια ύψους 200 εκατ. ευρώ (!), απ' τα οποία θα χρηματοδοτούνταν προγράμματα του ΟΑΕΔ. Ο σχετικός φάκελος του προγράμματος ήταν έτοιμος από τον ΟΑΕΔ εδώ και καιρό. Είχε όμως κολλήσει στο αρμόδιο τμήμα του ΕΣΠΑ στα οικονομικά υπουργεία, μέσω του οποίου θα μπορούσε να χρηματοδοτηθεί τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο όσο και από τον κρατικό προϋπολογισμό. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: