Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Γ. Παπανδρέου: Η ΝΔ ρίχνει τουφεκιές στον αέρα

Σφοδρή επίθεση στα κόμματα της αντιπολίτευσης και ειδικά στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός από την Κέρκυρα. 
 
Τόνισε ότι το 2011 θα είναι μια ακόμη δύσκολη χρονιά και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν στις επικείμενες εκλογές τους «υποψήφιους που πιστεύουν στον Καλλικράτη και όχι στις καρέκλες τους» 

Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τις τοποθετήσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης –ειδικά της Νέας Δημοκρατίας- κατά του Μνημονίου ως «τουφεκιές στον αέρα και μάλιστα χωρίς σκάγια».

Υποστήριξε ότι η σημερινή ΝΔ είναι η ίδια με τη χθεσινή η οποία «συνειδητά εξαπατούσε τον ελληνικό λαό καθώς ακόμη και στις 2 Οκτωβρίου έστελνε ψεύτικα στοιχεία για το έλλειμμα».

Κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι ασκεί κριτική με προκλητική άνεση και πρόσθεσε ότι «η δεξιά και η αριστερή συντήρηση δεν θέλουν καμία αλλαγή και η ιστορία θα τους κρίνει γι' αυτή τους την στάση».

Ο πρωθυπουργός είπε ότι και το 2011 θα είναι δύσκολη χρονιά, τονίζοντας από την άλλη, ότι οι θυσίες των Ελλήνων πιάνουν τόπο.   ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: