Η γλυκιά Τουρκάλα με τα μεγάλα καστανά μάτια ανοίγει το δικό της εστιατόριο και μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε, δεν θα διστάσει να μπει και η ίδια στην κουζίνα προκειμένου να προσφέρει στους μελλοντικούς πελάτες της την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.
Η «Εspresso» τη συνάντησε στο διαμέρισμά της στο Παλαιό Φάληρο, όπου μας υποδέχτηκε με παραδοσιακό τσάι της χώρας της και πολλά μεζεδάκια που έφτιαξε με τα χεράκια της.
TO ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου