Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνα (2 Videos)

Σοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας. Τα επεισόδια ξεκίνησαν αφού ολοκληρώθηκε η πορεία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες κόσμου.
Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι διαδηλωτές έξω από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, πέταξαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών, αλλά και κτιρίων και έβαλαν φωτιές σε αυτοκίνητα γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Τώρα γίνεται αντικατασταλτική πορεία στη Θεσ/νίκη γιατί μπροστά στο ΥΠ.ΜΑΚ.ΘΡ. τα ΜΑΤ χτύπησαν κυρίως φοιτητές. 27 συλλήψεις

Στην Αθήνα ζημιές υπέστη η είσοδος του υπουργείου Οικονομικών, αλλά και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Κουκολοφόροι έσπασαν στάσεις λεωφορείων, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Δεκάδες μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ επενέβησαν στην πλατεία Συντάγματος, που θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές έχουν υποχωρήσει προς την Πανεπιστημίου και τα Προπύλαια, ενώ στους γύρω δρόμους τα επεισόδια συνεχίζονται.

Η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας είναι αποπνικτική, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν συνεχώς χρήση χημικών για να αντιμετωπίσουν τους κουκουλοφόρους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΔΥΟ VIDEOS ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: