Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

"Βιομηχανία στρατηγών-μαϊμού"!

Σάλος από τη χθεσινή αποκάλυψη του «Εθνους» ότι στο Πεντάγωνο είχε στηθεί «βιομηχανία» «στρατηγών-μαϊμού» με αποτέλεσμα να εμφανίζονται 2.760 «αρχηγοί», 9.050 «αντιστράτηγοι» και 7.100 «υποστράτηγοι» οι οποίοι κάθε τρεις μήνες εισπράττουν παχυλά μερίσματα τινάζοντας στον αέρα το Μετοχικό Ταμείο Στρατού!

Η είδηση προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς, όπως επεσήμαιναν εν ενεργεία στρατιωτικοί, έχει δημιουργηθεί στον Στρατό ένα ιδιότυπο καθεστώς αξιωματικών δύο ταχυτήτων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Κατ' αρχάς σε ό,τι αφορά τους μερισματούχους του Μετοχικού Ταμείου Στρατού επικρατεί συνωστισμός ανωτάτων-«μαϊμού» στην οροφή της πυραμίδας.  Παράλληλα, παρατηρείται άνοιγμα της «ψαλίδας» μεταξύ ανώτατης και ανώτερης βαθμίδας. Το τριμηνιαίο μέρισμα για τους 2.760 «αρχηγούς-μαϊμού» ανέρχεται σε  415 ευρώ, για τους 7.904 συνταγματάρχες σε 280 ευρώ και για τους 8.254 ταγματάρχες σε 208 ευρώ. Δηλαδή, ο ταγματάρχης που κάνει «αέρα» στην παραμεθόριο, λαμβάνει ακριβώς τα μισά χρήματα από τον «αρχηγό-μαϊμού»!!

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: