Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Στα δίχτυα κουνελάκι μόνο για Ελληνες!

Μπορεί να έχει δεχτεί καίρια χτυπήματα, όμως ο μεγαλύτερος μαστροπός της Ευρώπης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Mr Μόνικα», έφτιαξε ιστοσελίδα με μοντέλα που προσφέρουν το κορμί τους αποκλειστικά σε Ελληνες!

Σε ξενοδοχείο πολυτελείας στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ηθών της Ασφάλειας Αττικής μία Ρωσίδα 20 ετών, φωτομοντέλο στην πατρίδα της, η οποία είχε εγκατασταθεί στην ελληνική πρωτεύουσα για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας προκειμένου να βγάλει… μισθό, δώρο και μπόνους για τα... Χριστούγεννα. Το «κουνελάκι» όμως, δεν είχε υπολογίσει την αστυνομία...

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», αστυνομικός είχε πληροφορίες για την ιστοσελίδα του «Mr Μόνικα», η οποία έχει μοντέλα αποκλειστικά για την Ελλάδα. Αλλωστε, το site έχει το όνομα της χώρας μας, αλλά και διευθύνσεις ξενοδοχείων όπου διαμένουν τα κορίτσια του.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: