Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Στη Λιγοψά Ιωαννίνων η Ελένη Μενεγάκη

Στο παραδοσιακό πέτρινο σπίτι του αγαπημένου της, Ματέο, στο χωρίο Λιγοψά Ιωαννίνων βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη από το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων.
 
Το ζευγάρι κάνει βόλτες με το τζιπ στα γύρω χωριά ενώ ο Ματέο ξενάγησε την Ελένη στα μονοπάτια του χωριού που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα έξωα από την πόλη και σε υψόμετρο 680 μέτρα.
 
Η Ελένη Μενεγάκη μάλλον είναι αποφασισμένη να τηρήσει όλες τις παραδόσεις της περιοχής στο φαγητό αλλά και στη διασκέδαση, γι αυτό και δοκίμασε και το Γιαννιώτικο τσίπουρο, το οποίο και της άρεσε πολύ.Τ
 
ο ζευγάρι θα παραμείνει στην περιοχή για τις μέρες των Χριστουγέννων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την Πρωτοχρονιά θα αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: