Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ενας Ελληνας στο Ράλι Μόντε Κάρλο

Το όνειρο κάθε οδηγού αγώνων να τρέξει στο θρυλικό Ράλι του Μόντε Κάρλο που διεξάγεται μία φορά τον χρόνο, τον Ιανουάριο, έκανε πραγματικότητα ο Ελληνας οδηγός αγώνων ράλι Δημήτρης Αμαξόπουλος. Πριν από λίγες ημέρες, ο 33χρονος οδηγός επέστρεψε από το Πριγκιπάτο με την πολύ τιμητική 29η θέση στη γενική κατάταξη των αγώνων, ενώ μπορεί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο μοναδικός Ελληνας από το 1999 που πήρε μέρος στο αποκαλούμενο και «ράλι της χλιδής»!

Κάλυψε σχεδόν 1.500 χιλιόμετρα οδηγώντας στους παγωμένους δρόμους των Αλπεων, πέρασε από τις πιο δύσκολες ειδικές διαδρομές ξεσηκώνοντας 30.000 θεατές και είδε από κοντά τον πρίγκιπα Αλβέρτο Γ’ του Μονακό, καθώς και πλήθος γαλαζοαίματων!

Για όλους τους παραπάνω λόγους, χωρίς να συνυπολογίζουμε σε αυτούς και το γεγονός ότι η Eurosport κάλυψε ζωντανά και τις δεκατρείς διαδρομές του αγώνα επιστρατεύοντας επίγεια συνεργεία, ελικόπτερα και κάμερες on-board, ο 33χρονος Δημήτρης Αμαξόπουλος θεωρείται μέχρι στιγμής από τους πιο τυχερούς οδηγούς αγώνων στην Ελλάδα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: