Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Βουλή με φόντο την Υγεία

Συντονισμένα πυρά από την αντιπολίτευση δέχθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για την Υγεία, ο οποίος, στην προσπάθειά του να υπεραμυνθεί της επίμαχης νομοθετικής πρωτοβουλίας, έκανε λόγο για «Βουλή των συντεχνιών».
«Η Βουλή είναι η Βουλή των συντεχνιών και αυτό πρέπει να αλλάξει, για πρώτη φορά επιχειρούμε να το αλλάξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Τα πράγματα είναι απλά», διεμήνυσε ο υπουργός συμπληρώνοντας πως «η πρωτοβάθμια υγεία θα γίνει πράξη», πως «27 χρόνια αναλγησίας περνάνε στο παρελθόν» και πως «η αναλγησία τόσων χρόνων τελειώνει εδώ».
Σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις επανέλαβε ότι υποκινούνται υπό συντεχνιακές βλέψεις, ενώ για την απεργία των νοσοκομειακών γιατρών ενημέρωσε ότι δεν ξεπέρασε το 2,5% σε συμμετοχή, καθώς, όπως υποστήριξε, αντιλήφθηκαν πως η παρέμβαση του υπουργείου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: