Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Κινητοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το επικείμενο κύμα μεταναστών από τη Λιβύη

ΖΗΤΑ ΜΕ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ

Την άμεση κινητοποίηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αντιμετώπιση της έκτακτης ανθρωπιστικής κρίσης που θα προκύψει σε χώρες της, από το επικείμενο κύμα μεταναστών από τη Λιβύη που μπορεί να φθάσει τις πολλές εκατοντάδες χιλιάδες, ζητά με επείγουσα ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και μέλος τηςΔημοκρατικής Συμμαχίας.

Η επείγουσα ερώτηση του Θ. Σκυλακάκη κατατέθηκε σε συνέχεια συζήτησης που έγινε στο Συμβούλιο Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες (24/2/2011) και της ανακοίνωσης μετά την έκτακτη σύσκεψη των αντίστοιχων Υπουργών των κρατών μελών Γαλλίας, Ελλάδας, Ιταλίας, Ισπανίας, Κύπρου και Μάλτας που πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη (23/02/2011).  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: