Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Νέο ρεκόρ στην τιμή της αμόλυβδης

Στα 1,64 ευρώ το λίτρο εκτοξεύθηκε η μέση τιμή της αμόλυβδης σύμφωνα με τα στοιχεία του Παρατηρητηρίου Τιμών υγρών καυσίμων, σημειώνοντας νέο ρεκόρ μετά και την άνοδο των διεθνών τιμών εν μέσω έντονων ανησυχιών για την ασφάλεια της τροφοδοσίας από τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Αύξηση παρατηρείται και στην τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ενώ η ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους στη διακίνηση υγρών καυσίμων που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί σήμερα, μετατέθηκε για την Πέμπτη.   
H ΔΗΜ.ΑΡ.

Σε ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τις νέες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων αναφέρονται τα εξής:

"Η κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων είναι πλέον ανεξέλεγκτη. Η Ελλάδα αν συνεχίσει στον ίδιο δρόμο θα φτάσει σε λίγο καιρό να διεκδικεί τη θλιβερή πρωτιά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την ίδια ώρα η έρευνα του ΕΜΠ είναι αποκαλυπτική για το ποσοστό των πρατηρίων που έχουν πειραγμένες αντλίες.

Το υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας δεν μπορεί να κλείνει άλλο τα μάτια στην αισχροκέρδεια. Απαιτείται αυστηροποίηση των ελέγχων και θεσμοθέτηση ενός ισχυρού πλαισίου για τη διακίνηση και την εμπορία των καυσίμων".
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ  ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: