Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Λάνθιμος: Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος

«Θα έλεγα ψέματα ότι δεν στεναχωρήθηκα, που χάσαμε το Όσκαρ. Όμως, αυτή η υποψηφιότητα ήταν μία τεράστια επιτυχία από μόνη της», δήλωσε την Δευτέρα από το Λος Άντζελες ο Γιώργος Λάνθιμος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας, το οποίο τελικά απονεμήθηκε στην ταινία «Ισως αύριο» (in a better world) της Δανής Σουσάνε Μπίερ.

Στη δήλωσή του ο Έλληνας σκηνοθέτης συμπληρώνει: «Δεν σημαίνει πολλά μόνο για μένα και τους συνεργάτες μου, αλλά και για την ίδια την κατηγορία του Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, αφού η ταινία συζητήθηκε όσο καμία άλλη ως μία από τις πιο τολμηρές επιλογές της Ακαδημίας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γεγονός ελπιδοφόρο για την ανανέωση του θεσμού. Δεν μπορώ παρά να είμαι υπερήφανος γι’ αυτά που έχει πετύχει ο «Κυνόδοντας» τα τελευταία δύο χρόνια».

Τα συγχαρητήριά του στο Γιώργο Λάνθιμο και σε όλους τους συντελεστές της ταινίας «Κυνόδοντας» για την υποψηφιότητά της στα βραβεία Όσκαρ εξέφρασε ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: