Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Πάμε για αναβολή της 26ης αγωνιστικής της Superleague

Λόγω των πρόσφατων κρουσμάτων βίας  και του φόβου για την ίδια τους τη σωματική ακεραιότητα οι Ποδοσφαιριστές της Superleague μέσω του Πανελλήνιου Σύνδεσμου Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών συγκάλεσαν έκτακτη σύσκεψη.

Ο πρόεδρος Στέλιος Γιαννακόπουλος κάλεσε τους αρχηγούς όλων των επαγγελματικών ομάδων και τον Παναθηναϊκό εκπροσωπησαν τέσσερις παίκτες, οι Τζόρβας, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, ενώ τον Ολυμπιακό μόνο ο Νικοπολίδης. Έντονη και η παρουσία της ΑΕΚ με τους Δέλλα, Σκόκο και Καφέ.
Τελικά οι εκπρόσωποι δέκα ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι αρχηγοί Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ψήφισαν υπέρ της αποχής για την ερχόμενη 26η αγωνιστική. Οι υπόλοιπες έξι ομάδες δεν έχουν ακόμα απαντήσει και το μπαλάκι πλέον περνάει στη Σούπερ Λίγκα, η οποία είναι πιθανό υπό το βάρος της αποχής να αναβάλει την ερχόμενη αγωνιστική.
ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: