Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ολονύκτια επεισόδια στη Κερατέα...

Κλειστή και πάλι είναι η Λεωφόρος Λαυρίου στο τμήμα από την 1η έως την 3η είσοδο Κερατέας, καθώς άγνωστοι τοποθέτησαν εκ νέου πέτρες και άλλα υλικά στο οδόστρωμα.

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν και τη νύχτα που πέρασε χωρίς να αναφερθούν τραυματισμοί.
Υπενθυμίζεται ότι η Λ. Λαυρίου είχε ανοίξει την Τρίτη το βράδυ μετά την απομάκρυνση μπάζων που είχαν τοποθετήσει στο οδόστρωμα κάτοικοι της Κερατέας που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή Οβριόκαστρο.

Φορτηγά είχαν αδειάσει μπάζα στο δρόμο, κοντά στη γέφυρα Κουβαρά, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία προς Λαύριο να διακοπεί από την πρώτη είσοδο Κερατέας μέχρι τη διασταύρωση Πέτα και η κυκλοφορία προς Αθήνα από τη βιομηχανική περιοχή Λαυρίου μέχρι τη διασταύρωση Κακιάς Θάλασσας.

Στα επεισόδια που ακολούθησαν, τραυματίστηκαν συνολικά δέκα αστυνομικοί εκ των οποίων τέσσερις παρέμειναν για νοσηλεία στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ τραυματίες υπήρχαν και μεταξύ των κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: