Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Κατηγορίες Μπουτάρη για τα οικονομικά του δήμου

«Χάος» και «μπάχαλο» επικρατούσε στη διαχείριση των οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης επί διοικήσεων του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, όπως δήλωσαν ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων, Χασδάι Καπόν, οι οποίοι έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου και παρουσίασαν στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του δήμου.

Όπως επισήμαναν, δεν υπήρχε μηχανογραφημένο διπλογραφικό λογιστικό σύστημα, το ταμείο του δήμου έκλεινε κάθε χρόνο με «καρφωτές» λογιστικές εγγραφές, βρέθηκαν τιμολόγια που δεν είχαν καταχωριστεί, δεν υπήρχε μητρώο και σύστημα παρακολούθησης παγίων στοιχείων, ούτε μηχανογραφημένο σύστημα παρακολούθησης των αποθηκών. Παράλληλα, σύμφωνα με τους ίδιους, δίνονταν «σε ημέτερους» πλήθος πλασματικών υπερωριών, με αποτέλεσμα το 2010 να ανέρχονται οι υπερωρίες συνολικά σε 9 εκατομμύρια ευρώ, σε ένα σύνολο μισθοδοσίας 90 εκατομμυρίων. Στην εταιρεία που έχει τα δημοτικά ΜΜΕ δόθηκαν υπερωρίες ύψους 390.000 ευρώ το 2010. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: