Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Συναίνεση θα ζητήσει την Τρίτη ο πρωθυπουργός από τους ηγέτες της αντιπολίτευσης

Διαδοχικές συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι εξελίξεις στην Ευρώπη, με το τοπίο να είναι θολό όσον αφορά στην απόφαση της Συνόδου Κορυφής για το ελληνικό χρέος. Επιδίωξη του κ. Γιώργου Παπανδρέου θα είναι να υπάρξει ένα μίνιμουμ συναίνεσης, το όποιο θα αποτελούσε ισχυρό μήνυμα προς τους εταίρους και «χαρτί» στις διαβουλεύσεις που θα ακολουθήσουν.

Η αδιάλλακτη στάση που κρατά η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα της επιμήκυνσης του χρέους και της μείωσης των επιτοκίων αποτελεί τον μεγάλο «πονοκέφαλο» της κυβέρνησης, κορυφαία στελέχη της οποίας εκφράζουν πλέον ανοιχτά την απαισιοδοξία τους.

Την Κ.Δευτέρα ο οίκος αξιολόγησης Moody's υποβάθμισε κατά τρεις μονάδες την πιστοληπτική ικανότητας της Ελλάδος, μη αποκλείοντας να προβεί και σε ακόμη μεγαλύτερη υποβάθμισή της, επικαλούμενος τις επίμονες, όπως αναφέρει, οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα και τον αμείωτο κίνδυνο χρεοκοπίας της.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: