Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Συναυλίες 2011: Live με τρελές απαιτήσεις

David Coverdale (Whitesnake) Μια νέα συναυλιακή χρονιά ξεκινάει. Η Ελλάδα υποδέχεται κορυφαία ονόματα της μουσικής.

Το μενού ποικίλλει καθώς περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Bon Jovi, ο Moby, η Zaz, οι Whitesnake και πολλοί άλλοι. Είπαμε λοιπόν σήμερα να μην αναφερθούμε στα ρεκόρ τους αλλά στις απαιτήσεις και στο πλούσιο παρασκήνιο που συνδυάζεται με τις συναυλίες των celebrities στη χώρα μας.

Τι έχουν ζητήσει και ποιες είναι οι λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τις εμφανίσεις τους;


ΖΑΖ: Ξενοδοχείο στην Ακρόπολη

Η Zaz ανοίγει τον χορό των φετινών μεγάλων εμφανίσεων με τη συναυλία της στις 16 Μαΐου στο θέατρο Badminton. Η ανερχόμενη σταρ, που δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα, λέει ότι της αρέσει η ιδέα να εξερευνήσει την Αθήνα. Συνεπώς, αν τη δείτε να αγοράζει λουλούδια και αναμνηστικά στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ή να ξεφυλλίζει ένα από τα αγαπημένα βιβλία της σε κάποιο κεντρικό βιβλιοπωλείο και να ψωνίζει CDs, μην απορήσετε. Εχει ζητήσει ένα ξενοδοχείο κοντά στην Ακρόπολη και η απαίτησή της είναι να έχει θέα στο ιστορικό μνημείο της πόλης. Σχεδιάζει να απολαύσει τις βόλτες της στην Πλάκα και να δει το μουσείο. Λεπτομέρειες για σωματοφύλακες και διατροφή δεν έχουν γίνει γνωστές…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: