Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Χαλκίδα: Προφυλακιστέος ο 26χρονος για την φωτοβολίδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα από την εισαγγελία Χαλκίδας ο 26χρονος που έριξε την φωτοβολίδα στην εκκλησία της Ανθηδόνας Χαλκίδας το βράδυ της Ανάστασης και τραυμάτισε βαρύτατα τον 7χρονο γιο του ιερέα, που εκείνη την ώρα έψελνε το Χριστός Ανέστη, παρουσία εκατοντάδων πιστών.

Η ναυτική φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε από περίστροφο πήρε όμως καθοδική πορεία και έπεσε πάνω στο πρόσωπο του μικρού παιδιού που ήταν ντυμένο παπαδάκι και στεκόταν δίπλα στον πατέρα του και τους ψάλτες.

Το άτυχο παιδί δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή στο νοσοκομείο παίδων στην Αθήνα έχει τυφλωθεί από το ένα μάτι ενώ έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο ιερέας πατέρας του παιδιού δεν επιθυμεί την τιμωρία του δράστη και παρακαλεί τους πολίτες να προσευχηθούν για την σωτηρία του παιδιού του.

Το τραγικό αυτό περιστατικό έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία που άφωνη παρακολουθεί τις εξελίξεις ενός επικίνδυνου εθίμου που κατέληξε σε τραγωδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: