Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

5 Ι.Χ. έκαψαν σε Εξάρχεια και Ηράκλειο Κρήτης...

ATHENS - DECEMBER 18:  A riot police officer s...Image by Getty Images via @daylifeΠέντε αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες σε Εξάρχεια και Ηράκλειο Κρήτης τα ξημερώματα με διαφορά λίγων λεπτών από τρεις επιθέσεις.
Στις 4:22 τα ξημερώματα, στην οδό Βουλγαροκτόνου στη Νεάπολη Εξαρχείων, άγνωστοι περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό δύο σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα και τους έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να υποστούν σοβαρές ζημιές.

Με τον ίδιο τρόπο 10 λεπτά αργότερα άγνωστοι πυρπόλησαν στην οδό Ζαΐμη άλλα δύο οχήματα τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ από τις φλόγες κινδύνεψαν και διαμερίσματα πολυκατοικίας.

Επιπλέον, στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Κορυτσάς στο Ηράκλειο άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων η οποία επεκτάθηκε σε παρακείμενο σταθμευμένο ΙΧ που καταστράφηκε ολοσχερώς
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: