Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τετραδιαστατική συναυλία στο Λονδίνο ετοιμάζει ο Alice Cooper!

Alice Cooper και η μπάντα του θα εμφανιστούν στις 11 Μαϊου στο Λονδίνο.

Ή πιο σωστά, τα ολογράμματα τους θα εμφανιστούν επί σκηνής στο απίστευτο event που θα λάβει χώρα στο Battersea Power Station! Αυτή η συναυλία θα γραφτεί στην ιστορία ως το πρώτο 4D rock live της Βρετανίας και διοργανώνεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την κυκλοφορία του νέου box set, "Old School: 1964-1974". Έτσι οι Alice Cooper, Dennis Dunaway, Neal Smith και Michael Bruce, συν τους Steve Hunter και Glen Buxton θα "επανενωθούν" ξανά μετά το 1972.
"Δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε σε αυτό" δήλωσε ο Alice Cooper. "Δουλεύοντας με την Jägermeister για την εμφάνιση μας ως ολογράμματα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι η απόλυτη εμπειρία, είναι ταχυδακτυλουργία που γιορτάζει το μέλλον και την ιστορία μας. Ανυπομονούμε να δούμε τα αποτέλεσματα."
Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Alice απεικονίζεται σε ολόγραμμα. Η πρώτη φορά ηταν το Μάρτιο του 1973, όπου ήταν το βασικό θέμα της πρώτης έκθεσης τέχνης σε τρισδιάστατο ολόγραμμα, δημιουργίας του σουρεαλιστή και θαυμαστή του Cooper, Σαλβαδόρ Νταλί!

hit-channel.com
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: