Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ALTER : Ολοταχώς για πτώχευση!

Βγήκαν τα μαχαίρια στο ALTER και μαίνεται ο πόλεμος με αλληλοκατηγορίες για το μέλλον (;) ανάμεσα σε στελέχη του σταθμού.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας βγήκε σήμερα επώνυμα και αποκάλυψε πολλά:

"Οι διάφοροι επιτελείς του σταθμού προτιμούν να την κρύβουν και να μην ακούγεται (η αλήθεια). Εγώ αυτό το θεωρώ λάθος και μία ψυχολογική δοκιμασία των εργαζομένων στο Alter και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου υποστηρίζοντας την θέση μου αυτή.
Τέσσερις μήνες τώρα, που παραμένουμε όλοι μας απλήρωτοι, ακούμε συνεχώς να σέρνεται η πληροφορία μέσα στο σταθμό (που διαχέεται από τα λεγόμενα «υψηλά κλιμάκια»), ότι συζητάνε οι τράπεζες με την εργοδοσία και διάφορους άλλους οικονομικούς παράγοντες για τη σωτηρία του σταθμού.
Και σήμερα αποκαλύπτεται (με επίσημη ανακοίνωση του Alter) ότι ΤΩΡΑ τελικά υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση στις τράπεζες, οι οποίες ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (αλλά πόσο θα είναι αυτό το μέλλον;;) αν θα μετάσχουν σε νέα δανειοδότηση του Alter, αναδιάρθρωση του χρέους του (που είναι και οι μοναδικές λύσεις σωτηρίας του).
Ποιος κοροϊδεύει λοιπόν, ποιον εδώ και τέσσερις μήνες;
Εγώ κι όλοι όσοι δουλεύουμε όλον αυτόν τον καιρό απλήρωτοι για να κρατήσουμε ζωντανό αυτό το κανάλι, έχουμε αποδείξει ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, ποιος πραγματικά αγαπάει το Alter και ποιος το χρησιμοποίησε για να στήσει άλλες επιχειρήσεις...
Δεν θα μπορέσω ποτέ να πάψω να λέω την αλήθεια και να είμαι απέναντι σε παπαγάλους και διάφορα τρομαγμένα στελέχη.
Μερικοί παίζουν με την αγωνία και την ψυχή 700 εργαζομένων.
Εγώ προτιμώ να λέω την αλήθεια και ας με έχει για "μαύρο πρόβατο" η απερχόμενη διοίκηση του Alter".

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας επισημαίνει ότι "Κάποιοι ανεγκέφαλοι, αλλά και κάποιοι προβοκάτορες και φοβισμένα παπαγαλάκια, διαδίδουν στο Alter ότι έχω στραφεί ξαφνικά κατά του σταθμού, στον οποία δουλεύω 10 χρόνια! Φέρνω την καταστροφή με όσα λέω ή όσα γράφω στο newsbomb.gr, λένε (τα οποία έτσι κι αλλιώς με εκπροσωπούν μόνο εφόσον έχουν την υπογραφή μου...).
Κι όλα αυτά επειδή ρεαλιστικά, ψυχρά και χωρίς χάδια για τα αυτιά της εργοδοσίας λέω την αλήθεια: Ότι δηλαδή το κανάλι έχει πρόβλημα που παραμένει μέχρι στιγμής άλυτο! Και αν οικονομικά δεν κάνουν οι τράπεζες τη μεγάλη τους υπέρβαση, δηλαδή να (ξανα) δανειοδοτήσουν το Alter και να δεχθούν μείωση των χρεών του προς αυτές, τότε το Alter θα πρέπει να καταφύγει σε άλλες λύσεις (πιθανή υπαγωγή στο άρθρο 99)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: