Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΩΡΑ αποφασίζεται η τύχη του ALTER!

Την ώρα που κανείς δεν ενημερώνει επισήμως για το τι συμβαίνει στο σταθμό, φουντώνουν οι φήμες για την τύχη του Alter.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, χθες το βράδυ υπήρξε μία έκτακτη συνάντηση των εμπλεκομένων πλευρών, Κουρή, Γιαννίκου, Marfin, Πειραιώς, η οποία μπορεί να περιγραφεί μόνο με τη λέξη "αλαλούμ"!

Παράλληλα, τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος για μία ακόμη συνάντηση που θα γίνει σήμερα το μεσημέρι και ίσως κρίνει οριστικά την υπόθεση του σταθμού.
Οι τελευταίες πληροφορίες του newsbomb.gr, κάνουν λόγο για οριστικό αδιέξοδο ως προς την πρόταση της Argo Capital, με το χάσμα μεταξύ Πειραιώς και Alter να είναι αγεφύρωτο. Παράλληλα, μαθαίνουμε ότι τόσο ο Γιώργος Κουρής όσο και ο Κώστας Γιαννίκος τα τελευταία 24ωρα αναζητούν ρευστότητα για να πληρώσουν έστω ένα μέρος των οφειλομένων.
Το γιατί πραγματοποιείται η σημερινή έκτακτη συνάντηση, δεν είναι σαφές. Η ασιόδοξη πληροφορία λέει ότι έχει να κάνει με την έκκληση των μετόχων για χρήματα προκειμένου να καλυφθεί η μισθοδοσία. Υπάρχει όμως και το απαισιόδοξο σενάριο που θέλει την σημερινή σύσκεψη να είναι η τελική για την τύχη του σταθμού, με τις πιθανότητες σωτηρίας του να λιγοστεύουν επικίνδυνα!
Η φημολογία που κυκλοφόρησε την Τρίτη 19 Απριλίου, έλεγε ότι υπήρξε επίσημη ενημέρωση των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων του σταθμού ότι την Μεγάλη Πέμπτη αναστέλλεται η λειτουργία του, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά αφού όλοι το ανρούνται κατηγορηματικά!
Αντιθέτως, ο διευθύνων σύμβουλος του Alter κ. Κώστας Γιαννίκος, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με εκπρόσωπο των εργαζομένων πριν από λίγη ώρα, του ζήτησε να συστήσει σε όλους "αυτοσυγκράτηση" (!) μέχρι το απόγευμα που θα ολοκληρωθούν κάποιες επαφές!
Είναι χαρακτηριστικό πως αργά χθες το βράδυ, γνωστός παρουσιαστής του σταθμού δήλωσε σε συνεργάτες του: "Αν η φήμη για λουκέτο την Μεγάλη Πέμπτη επιβεβαιωθεί -κάτι που απευχόμαστε όλοι- θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι όλοι εμείς οι αποκαλούμενοι "πρωτοκλασάτοι" το μάθαμε από το διαδίκτυο αφού κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει!"
Το newsbomb.gr, μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει καταφέρει να διασταυρώσει από καμμία πλευρά την πληροφορία ότι ο σταθμός κλείνει την Μεγάλη Πέμπτη.
Παράλληλα, υπάρχουν διαδικτυακά μέσα που επιμένουν στην είδηση αυτή, αντλώντας προφανώς ενημέρωση από δικές τους πηγές.
Δυστυχώς, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι 720 εργαζόμενοι του σταθμού, είναι να περιμένουν και να εύχονται πως ακόμη και τώρα θα γίνει η μεγάλη αντροπή!
Για ο,τιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώνουμε.
newsbomb.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: