Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Χατζηνικολάου: “Ευθύνες στη διοίκηση του Alter”

“Ευθύνες στη διοίκηση του Alter”, για τη σημερινή του κατάσταση, με τις υποχρεώσεις των 570 εκατ. ευρώ, απέδωσε για μια ακόμη φορά από το Real FM, ο Νίκος Χατζηνικολάου. Πρόσθεσε ακόμη πως όσο θεωρεί “ότι υπάρχει 1% ελπίδα να σωθεί το Alter θα είναι εκεί.”

Την “πυραμίδα” του χρηματοπιστωτικού “γόρδιου δεσμού” στο Alter παρουσίασε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Real FM ο Γιώργος Τράγκας, μετά τα δημοσιεύματα της “Αυριανής” για τις ευθύνες τόσο του Κ. Γιαννίκου, όσο και των διαφημιστικών εταρειών

Απαντώντας σε ερωτήματα για το κανάλι, ο παρουσιαστής της εκπομπής, είπε πως ο Γιώργος Κουρής έχει στα χέρια του τιμολόγια και στοιχεία. Σύμφωνα με αυτά οι διαφημιστικές(;) αγόραζαν ταινίες και πρόγραμμα από την Modern Times του Κ.Γιαννίκου και μετά τα πουλούσαν(;) στο Alter με εμπορικό κέρδος 10%.

Στο ερώτημα όμως πως προέκυψε το χρέος των 150 ως 180 εκατ. ευρώ (δεν έχει ακόμη, όπως είπε, υπολογισθεί πλήρως) προς τις διαφημιστικές εταιρείες, ο Γ. Τράγκας δεν απάντησε. Είπε ότι το Alter δεν είχε ρευστό και οι επιταγές μετακυλίθηκαν στις τράπεζες στο όριο των πλαφόν. Πρόσθεσε, τέλος, πως ο ίδιος δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με το κανάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: