Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Διαψεύδει ο Πανθρακικός τις βλακείες για αγορά από Τούρκους

Τη δική του τοποθέτηση σχετικά με τις φήμες που διέρρευσαν για ενδεχόμενη πώληση της ΠΑΕ σε εταιρεία τουρκικών συμφερόντων έδωσε άμεσα ο Πανθρακικός, διαψεύδοντας το θέμα.

Η ανακοίνωση περιέχει αρκετά ειρωνικά στοιχεία αλλά με ξεκάθαρο, κατηγορηματικό αλλά και αυστηρό τρόπο διαψεύδει τις φήμες που κυκλοφόρησαν. Αναλυτικά: Σε απάντηση των διαφόρων δημοσιευμάτων που υπάρχουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και λαμβάνοντας υπόψη το έργο του Σαίξπηρ, «Πολύς Θόρυβος για το Τίποτα»,  η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ έχει να δηλώσει τα κάτωθι: Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα άνθρωποι του Πανθρακικού συναντήθηκαν με επιχειρηματίες της γειτονικής χώρας σε στεριά, θάλασσα, αέρα, αλλά και στο διάστημα. Είναι αλήθεια πως οι συζητήσεις διήρκησαν πολλές ώρες και μέρες με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να επισκεφτούμε τα διάφορα καφενεία όπου αναπαράγονται όλες αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: